maandag 21 december 2009

Efteling Bosrijk


Op vrijdag 11 december is in Nederland bij de Efteling een nieuw vakantiepark geopend. Het bestaat uit 125 huizen en 75 appartementen. Alle gebouwen zijn in amper 15 maanden afgewerkt en dit in een typische Eftelingstijl met een authentieke uitstraling. Het thema is Klaas Vaak.
De Efteling besteedt ook in Efteling Bosrijk veel aandacht aan natuur- en milieuaspecten. De milieuvriendelijke maatregelen sluiten nauw aan op de initiatieven die ook al in de Efteling zelf werden opgestart.
Voor de opbouw van Efteling Bosrijk was er een investering nodig van 52 miljoen euro. Dit is veruit de grootste investering in de 57-jarige geschiedenis van het vijfde meest bezochte attractiepark in Europa.

Ik denk dat de Efteling nu vaker als korte-vakantiebestemming zal gekozen worden door bezoekers uit omliggende landen. Doordat ze verre afstanden moeten afleggen en dit vaker met kleine kinderen, zullen ze al vlugger geneigd zijn om een nachtje of 2 te blijven slapen. Het overnachten in het park draagt natuurlijk ook bij tot het creƫren van een echte Efteling-sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten